16
January
2008

Kirja 2.0 uusi painos 13:55 on Wednesday

Samin kanssa kirjoittamani kirja Yhteisöllinen media ja muuttuva markkinointi on nyt ollut kaupoissa noin kolme kuukautta. Kirjoja on myyty yli tuhat, mikä on kuulemma hyvä saavutus. Olemme myös saaneet paljon hyvää palautetta ja vain vähän huonoa (ja senkin lähipiiristä — ehkä vain perheenjäsenet ovat rohkaistuneet huomauttamaan puutteista).

Parasta palautetta on ollut kirjan kutsuminen kauan kaivatuksi perusteokseksi sekä digiraamatuksi (mahdollisesti ohkaisen paperivalinnan takia) ja kannustava palaute Jyväskylän yliopistosta, jossa markkinoinnin professori pohti kirjan soveltuvuutta oppikirjaksi. Myös englanninkielistä versiota on kovasti kyselty.

Kirjasta on juuri otettu toinen painos, joten nyt on kuulkaa aivan paras hetki tilata kirjaa asiakkaille tai omille työntekijöille. Itse uskon, että eritoten digitoimistot voisivat ostaa itselleen mielenrauhaa usuttamalla asiakkaansa kirjan ääreen.

Kirjaa saa helpoiten tilattua Talentumin nettikaupasta.

</mainos>

Comments are closed.