5
September
2007

Kirja 2.0 on valmis 23:50 on Wednesday

In short in English: Our book on social media is finished! It will be out in October. Still in Finnish only.

Yhteisöllinen media ja muuttuva markkinointi 2.0 -kirjan kansi

Lontoota ymmärtäville edellisestä jo aukenikin, että Kirja 2.0 -projektimme loppusuora on lopussa ja kirja on painamista vaille valmis. Uskomatonta ajatella, että projekti aloitettiin aika tasan vuosi sitten. Kirjan lopulliseksi nimeksi tuli sanahirviö Yhteisöllinen media ja muuttuva markkinointi 2.0. Henkilökohtaisesti toivon ja odotan, että nimeksi vakiintuu se kakspistenolla kirja, kansi kun on oheisen kuvan näköinen. Sivuja ooppukseen syntyi huikaisevat 312 kappaletta, joten edes 65 euron hintalapulla hinta per sivu ei ole kauhia. Kauppain hyllylle kirjaa sopii odottaa lokakuun puolessa välissä.

Työstämme kirjan lisukkeeksi wikiä, johon on koottu kaikki kirjassa esiintyvät linkit, YouTube-videot ja nettiviitteet, kirjan sisällysluettelon mukaisessa järjestyksessä. Wiki on vielä hevisti kesken, mutta tarkoitus olisi saada se valmiiksi syyskuun loppuun mennessä. Tai eihän se koskaan valmis ole, sillä kommenttien ja linkkivinkkien perusteella sitä on aikomus jatkaa vielä kirjan julkaisemisen jälkeenkin.

Lisäksi koetamme vielä saada kirjan Google Books hakuun, asiasanaluettelot kun ovat niin kahekskytlukua.

Julkkaripäivä on vielä pimennossa, mutta tiedoksianto tulee varmasti ilmi blogini kautta.

4 Responses to “Kirja 2.0 on valmis”

  Comments:

 1. Orion Says:

  Isosti onnea! Hieno ja varsin tehokas saavutus vuodessa. Odotan innolla, että pääsen selaamaan.

 2. Markku M Says:

  Onnea! Tätä on odotettu, ostan heti kun on kaupoissa.

 3. Tommi Vilkamo Says:

  Congrats!!

 4. Petri Pystynen Says:

  Onneksi olkoon!!!

  Varma hittituote tulossa :) Tuo on aihe, jota monet meistä alalla olevista miettivät, mutta ei ole vielä paljoa tutkittu eikä saatettu kansiin asti.