8
February
2006

Linkkejä, paremman puutteessa 23:30 on Wednesday

Kyllä nörtin mieltä aina lämmittää täällä Intternet maailmassa kun sivuille linkitetään. En tiennyt mitä ajatella kun kuulin tänään Franticin Samilta (jonka blogia Turun asemakaavan vaikutuksesta ihmispsyykeen jään odottamaan), että bisnes.fi on offline-linkittänyt lehtensä paperisilla sivuilla jo hieman ikääntyneeseen käyttökokemus-määritelmääni. Pitäisi varmaan pistää kovalevyllä jo kohta kaksi kuukautta lojunut päivitetty versio nettiin…

Pitäisi pitäisi. Lupaan palata asiasisällöltään harkitumpaan bloggailuun kun saan uuden chillout-musiikkiprojektini ensimmäisen osan valmiiksi ja voin pitää paussia ns. taiteesta.

Sitä odotellessa jatkan hävytöntä mainoslinkkailua ja usutan kuuntelemaan sitä vanhaa chillout-projektia, eli Slusnik Lunan Aamukaste 5AM -levyä. Levyä muuten saa digitaalisena supi-suomalaisesta foryourears.com nettikaupasta ja muovisena hyvinvarustelluista kaupoista.

Comments are closed.